Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bruce King

Jämför och hitta det billigaste priset på Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål är skriven av Bruce King och gavs ut 2016-02-01.

Århundradets Kamp - Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som bok, ljudbok eller e-bok.
Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål. Boken är skriven av författaren Bruce King. Soderpalm Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål var 2016-02-01.

Originalspråket som Bruce King skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Populärpsykologi vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 112 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som . Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål ISBN är 9789187093692. Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål är en del av serien: Soderpalm.


Läs Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som bok

För dig som vill köpa och läsa Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som ljudbok

Vill du lyssna på Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål som pocket

Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål
 • Författare: Bruce King
 • Genre: Populärpsykologi
 • Förlag: Soderpalm Publishing
 • Utgivningsdatum: 2016-02-01
 • Pris: 199
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 112
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 10 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789187093692

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål?

Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål är skriven av författaren Bruce King

När gavs Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-01.

Var kan jag köpa Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål?

Vi rekommenderar att du köper Århundradets Kamp – Vinn hjärnans kamp mellan Einstein och Frankenstein och slå knockout på dina mål hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Framgång på knockout! I din hjärna utkämpas just nu århundradets kamp mellan Einstein och Frankenstein. Frankenstein – ditt sinnes största fiende, och Einstein – din absolut bästa vän. För att uppfylla dina mål och nå stor framgång i livet måste du slåss – och vinna – mot Frankenstein. Frankenstein är ett monster, en mobbare och en fegis som drar ner dig till sin närapå galna nivå av negativitet och som t om är kapabel att göra dig rädd för framgång. Einstein representerar å andra sidan din genialitet, han finns där för att ge dig allt du behöver för att uppnå en extraordinär nivå av framgång och lycka. De flesta människor inser inte att de har potential att nå stora framgångar. Därav dedikerar de inte tiden, gör de inte uppoffringarna, bekämpar de inte sina rädslor, arbetar de sig inte igenom motgångarna och håller sig inte till planen tillräckligt länge för att de ska bli bland de allra bästa i världen – världsklass på sina respektive valda områden. Vad har du själv drömt om eller fortfarande drömmer om att uppnå? Vad skulle du vilja våga drömma om att bli? Hur vill du att din framtid ska se ut? Oavsett vad du tänker kan du uppnå nästan vad du vill. Och vänta inte med att sätta igång, för livet är ingen repetition. Vi är här bara en gång, och vi är både oss själva och andra skyldiga att leva det fullt ut. SÅ LÅT MATCHEN BÖRJA. Bruce King är en internationellt erkänd författare, coach och föreläsare inom försäljning, marknadsföring och personlig utveckling. Han har coachat andra i över 30 år, många av dem inom några av världens mest framgångsrika företag. Bruce Kings böcker finns utgivna på fler än 25 språk och han är författare till Psychoselling, Sälj så det ryker, Gold Calling och Referenser. Han har även skrivit barnboken Så blir du en superbjörn. Förordet är skrivet av Max Söderpalm

Utgivande förlag: Soderpalm Publishing