Arendt : om kärlek och ondska – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ann Heberlein

Jämför och hitta det billigaste priset på Arendt : om kärlek och ondska innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Arendt : om kärlek och ondska är skriven av Ann Heberlein och gavs ut 2020-03-19.

Arendt : om kärlek och ondska som bok, ljudbok eller e-bok.
Arendt : om kärlek och ondska

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 251

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Arendt : om kärlek och ondska

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Arendt : om kärlek och ondska. Boken är skriven av författaren Ann Heberlein. Mondial är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Arendt : om kärlek och ondska var 2020-03-19.

Originalspråket som Ann Heberlein skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Social & politisk filosofi vilket ger den Lz Arendt, Hannah som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Arendt : om kärlek och ondska i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 234 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 143 x 21 mm och den väger så mycket som . Arendt : om kärlek och ondska ISBN är 9789189061095. Arendt : om kärlek och ondska är en fristående bok .


Läs Arendt : om kärlek och ondska som bok

För dig som vill köpa och läsa Arendt : om kärlek och ondska som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 251 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Arendt : om kärlek och ondska som ljudbok

Vill du lyssna på Arendt : om kärlek och ondska som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Arendt : om kärlek och ondska som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Arendt : om kärlek och ondska som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Arendt : om kärlek och ondska som pocket

Arendt : om kärlek och ondska finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Arendt : om kärlek och ondska med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Arendt : om kärlek och ondska med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Arendt : om kärlek och ondska
 • Författare: Ann Heberlein
 • Genre: Social & politisk filosofi
 • Förlag: Mondial
 • Utgivningsdatum: 2020-03-19
 • Pris: 251
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 234
 • Fysiska dimensioner: 216 x 143 x 21 mm
 • SAB: Lz Arendt, Hannah
 • ISBN: 9789189061095

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Arendt : om kärlek och ondska?

Arendt : om kärlek och ondska är skriven av författaren Ann Heberlein

När gavs Arendt : om kärlek och ondska ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-19.

Var kan jag köpa Arendt : om kärlek och ondska?

Vi rekommenderar att du köper Arendt : om kärlek och ondska hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad kan vi lära av Hannah Arendt? Jo, att älska världen så mycket att vi tror att förändring är möjlig. Filosofen Hannah Arendts liv spänner över ett avgörande kapitel i västvärldens historia, en tid då våra idéer om människan och hennes värde, hennes skuld och ansvar, omformulerades. Hannahs tänkande är intimt förknippat med hennes liv och de erfarenheter hon gjorde av ondska, men också av kärlek, flykt, främlingskap och längtan. I Ann Heberleins biografi levandegörs en Hannah Arendt för våra dagar, en tidlös intellektuell vars undersökningar av ondskans natur är kusligt aktuella ett halvt sekel senare.

Utgivande förlag: Mondial