Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Havtun

Jämför och hitta det billigaste priset på Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik är skriven av Hans Havtun och gavs ut 2014-11-20.

Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som bok, ljudbok eller e-bok.
Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 297

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik. Boken är skriven av författaren Hans Havtun. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik var 2014-11-20.

Originalspråket som Hans Havtun skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 178 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som . Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik ISBN är 9789144105765. Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik är en fristående bok .


Läs Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som bok

För dig som vill köpa och läsa Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 297 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som ljudbok

Vill du lyssna på Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik som pocket

Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik
 • Författare: Hans Havtun
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2014-11-20
 • Pris: 297
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 178
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144105765

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik?

Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik är skriven av författaren Hans Havtun

När gavs Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-11-20.

Var kan jag köpa Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik?

Vi rekommenderar att du köper Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Syftet med ämnet Tillämpad termodynamik är att ge läsaren en bred introduktion till ämnesområdet Energiteknik där termodynamiken utgör en av grundpelarna. Förutom termodynamikens huvudsatser, ideala gasers och verkliga mediers egenskaper är innehållet inriktat mot ingenjörstillämpningar såsom förbränningsmotorer, kylmaskiner och värmepumpar, ångteknik, och tillämpningar vid fuktig luft. Ämnet omfattar även en introduktion till ämnesområden såsom strömningsmekanik och värmeöverföring.Boken Arbetsmaterial till Tillämpad termodynamik innehåller övningsuppgifter till läroboken Tillämpad termodynamik av Ingvar Ekroth och Eric Granryd. Avsikten är att uppgifterna i denna bok skall lösas med hjälp av formelsamlingen Applied Thermodynamics – Collection of Formulas av Hans Havtun. De tre titlarna ingår i en bokserie i ämnet Tillämpad termodynamik som främst vänder sig till studenter som läser grundkurser inom ämnet termodynamik vid universitet och tekniska högskolor.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB