Arbeta i Sverige – Arbetsliv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Håkansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Arbeta i Sverige – Arbetsliv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Arbeta i Sverige – Arbetsliv är skriven av Marie Håkansson och gavs ut 2005-09-01.

Arbeta i Sverige - Arbetsliv som bok, ljudbok eller e-bok.
Arbeta i Sverige – Arbetsliv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 348

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Arbeta i Sverige – Arbetsliv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Arbeta i Sverige – Arbetsliv. Boken är skriven av författaren Marie Håkansson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Arbeta i Sverige – Arbetsliv var 2005-09-01.

Originalspråket som Marie Håkansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbete & arbetskraft Arbetsmarknadsrelationer & arbetarskydd Läromedel vilket ger den uFc,Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Arbeta i Sverige – Arbetsliv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 166 x 6 mm och den väger så mycket som 220 g. Arbeta i Sverige – Arbetsliv ISBN är 9789147079155. Arbeta i Sverige – Arbetsliv är en del av serien: Arbeta i Sverige – Arbetsliv.


Läs Arbeta i Sverige – Arbetsliv som bok

För dig som vill köpa och läsa Arbeta i Sverige – Arbetsliv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 348 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Arbeta i Sverige – Arbetsliv som ljudbok

Vill du lyssna på Arbeta i Sverige – Arbetsliv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Arbeta i Sverige – Arbetsliv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Arbeta i Sverige – Arbetsliv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Arbeta i Sverige – Arbetsliv som pocket

Arbeta i Sverige – Arbetsliv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Arbeta i Sverige – Arbetsliv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Arbeta i Sverige – Arbetsliv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Arbeta i Sverige – Arbetsliv
 • Författare: Marie Håkansson
 • Genre: Arbete & arbetskraft Arbetsmarknadsrelationer & arbetarskydd Läromedel
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2005-09-01
 • Pris: 348
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 240 x 166 x 6 mm
 • SAB: uFc,Fc
 • ISBN: 9789147079155

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Arbeta i Sverige – Arbetsliv?

Arbeta i Sverige – Arbetsliv är skriven av författaren Marie Håkansson

När gavs Arbeta i Sverige – Arbetsliv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-09-01.

Var kan jag köpa Arbeta i Sverige – Arbetsliv?

Vi rekommenderar att du köper Arbeta i Sverige – Arbetsliv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sätt ihop ett Arbeta i Sverige-paket som passar just för dina yrkesinriktade Sfi-kurser. Välj bland läroböcker, kopieringsfria övningar, branschinriktade böcker och digitalt.Läs merBoken är branschneutral och vänder sig till personer som är på väg ut i arbetslivet. Den syftar till att dels förmedla kunskap om betydelsen av att ha ett arbete, dels om hur det är att arbeta i Sverige.Ur innehållet:- Vi lever tillsammans – Varför ska man arbeta? Vad betyder arbete?- Arbetsmarknaden – Konjunktur, omvärld- Yrken – Yrken försvinner och tillkommer, det livslånga lärandet, drömyrken, mångfald på arbetsmarknaden- Arbetets villkor – Arbetsmarknadens parter, facket, arbetsrätt, skiftarbete- På arbetsplatsen – Trivsel, arbetsplatskultur, chefen och medarbetaren, småprat och fikaraster- Praktik – Före, efter och under; syfte, handledarens roll, praktikdagbok- Arbetsförmedlingen – Hur fungerar det?- Vägen till arbete – Många vägar till jobb, annonser, företagsbesök, anställningsintervju- Att starta eget – Hur gör man? Arbeta i Sverige ger inte bara nyttig information och fakta om svenskt arbetsliv utan kan också inspirera till diskussion om arbetsmarknaden och arbetslivets villkor.Arbeta i Sverige – Arbetsliv

Utgivande förlag: Liber