Apmänniskor : har de verkligen funnits? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johnny Bergman

Jämför och hitta det billigaste priset på Apmänniskor : har de verkligen funnits? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Apmänniskor : har de verkligen funnits? är skriven av Johnny Bergman och gavs ut 2019-01-09.

Apmänniskor : har de verkligen funnits? som bok, ljudbok eller e-bok.
Apmänniskor : har de verkligen funnits?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Apmänniskor : har de verkligen funnits?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Apmänniskor : har de verkligen funnits?. Boken är skriven av författaren Johnny Bergman. XP Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Apmänniskor : har de verkligen funnits? var 2019-01-09.

Originalspråket som Johnny Bergman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion & vetenskap Utvecklingslära vilket ger den Ceaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Apmänniskor : har de verkligen funnits? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 151 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 166 x 110 x 11 mm och den väger så mycket som 147 g. Apmänniskor : har de verkligen funnits? ISBN är 9789198466485. Apmänniskor : har de verkligen funnits? är en fristående bok .


Läs Apmänniskor : har de verkligen funnits? som bok

För dig som vill köpa och läsa Apmänniskor : har de verkligen funnits? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Apmänniskor : har de verkligen funnits? som ljudbok

Vill du lyssna på Apmänniskor : har de verkligen funnits? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Apmänniskor : har de verkligen funnits? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Apmänniskor : har de verkligen funnits? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Apmänniskor : har de verkligen funnits? som pocket

Apmänniskor : har de verkligen funnits? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Apmänniskor : har de verkligen funnits? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Apmänniskor : har de verkligen funnits? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Apmänniskor : har de verkligen funnits?
 • Författare: Johnny Bergman
 • Genre: Religion & vetenskap Utvecklingslära
 • Förlag: XP Media
 • Utgivningsdatum: 2019-01-09
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 151
 • Fysiska dimensioner: 166 x 110 x 11 mm
 • SAB: Ceaa
 • ISBN: 9789198466485

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Apmänniskor : har de verkligen funnits??

Apmänniskor : har de verkligen funnits? är skriven av författaren Johnny Bergman

När gavs Apmänniskor : har de verkligen funnits? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-09.

Var kan jag köpa Apmänniskor : har de verkligen funnits??

Vi rekommenderar att du köper Apmänniskor : har de verkligen funnits? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ungefär som en grävande journalist tar sig Johnny Bergman an uppgiften att kritiskt granska noggrannt väga bevisen för och emot människans påstådda härstamning från djuren. Det framgår när man läser boken att det inte i första hand är en strid om fakta utan om TOLKNINGEN av fakta. Den här boken är unik. Aldrig tidigare har det på svenska funnits någon bok som ur det kritiska perspektivet ägnat hela utrymmet åt att så i detalj skärskåda bevisen för människans evolution från de apliknande djuren. Boken behandlar både äldre och nyare fynd. Den ger en uppdaterad information om fynden efter Neanderthalmänniskan, javamänniskan och Pekingmänniskan. Men den tar också upp nyare fynd efter Lucy, Ardi och Ida. Paleoantropologer har många frågor att besvara. Deras historia innehåller förvånansvärt många misstag och feltolkningar. Allt detta visar hur komplicerat det är att rekonstruera gamla benbitar och fossil, men också hur forskare kan vara påverkade av förutfattade meningar i sin önskan att hitta det man så intensivt letar efter.

Utgivande förlag: XP Media