Anja och huggormen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Scharnke

Jämför och hitta det billigaste priset på Anja och huggormen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Anja och huggormen är skriven av Annika Scharnke och gavs ut 2020-12-23.

Anja och huggormen som bok, ljudbok eller e-bok.
Anja och huggormen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Anja och huggormen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Anja och huggormen. Boken är skriven av författaren Annika Scharnke. Visto Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Anja och huggormen var 2020-12-23.

Originalspråket som Annika Scharnke skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Anja och huggormen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 60 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 194 x 145 x 9 mm och den väger så mycket som . Anja och huggormen ISBN är 9789178853335. Anja och huggormen är en del av serien: Serien om Anja.


Läs Anja och huggormen som bok

För dig som vill köpa och läsa Anja och huggormen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Anja och huggormen som ljudbok

Vill du lyssna på Anja och huggormen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Anja och huggormen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Anja och huggormen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Anja och huggormen som pocket

Anja och huggormen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Anja och huggormen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Anja och huggormen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Anja och huggormen
 • Författare: Annika Scharnke
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Visto Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-12-23
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 60
 • Fysiska dimensioner: 194 x 145 x 9 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789178853335

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Anja och huggormen?

Anja och huggormen är skriven av författaren Annika Scharnke

När gavs Anja och huggormen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-12-23.

Var kan jag köpa Anja och huggormen?

Vi rekommenderar att du köper Anja och huggormen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Skjuta huggorm = spännande.Gå på dass = bläää!Fladdermus och grävling = läskigt.Simma i vassen = äckligt.Fastna i mossen = hemskt.Leka kurragömma med de vuxna = jättekul.Brinnande kläder = HJÄLP!Anja och huggormen är en bok där varje kapitel är en egen berättelse. Den passar lika bra att läsa högt som att läsa tyst. Alla händelser som står i boken är sanna. När Anja var liten så var det mesta likadant som nu, men en del saker var annorlunda. Du kan läsa Anja-böckerna i vilken ordning som helst.

Utgivande förlag: Visto Förlag