Animal Farm – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av George Orwell

Jämför och hitta det billigaste priset på Animal Farm innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Animal Farm är skriven av George Orwell och gavs ut 1996-01-01.

Animal Farm som bok, ljudbok eller e-bok.
Animal Farm

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Animal Farm

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Animal Farm. Boken är skriven av författaren George Orwell. Harcourt Brace International är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Animal Farm var 1996-01-01.

Originalspråket som George Orwell skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Animal Farm i traditionell inbundet format så består den av 179 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 253 x 200 x 20 mm och den väger så mycket som 800 g. Animal Farm ISBN är 9780151002177. Animal Farm är en fristående bok .


Läs Animal Farm som bok

För dig som vill köpa och läsa Animal Farm som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Animal Farm som ljudbok

Vill du lyssna på Animal Farm som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Animal Farm som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Animal Farm som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Animal Farm med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Animal Farm med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Animal Farm
 • Författare: George Orwell
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Harcourt Brace International
 • Utgivningsdatum: 1996-01-01
 • Pris: 309
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 179
 • Fysiska dimensioner: 253 x 200 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780151002177
Vem har skrivit Animal Farm?

Animal Farm är skriven av författaren George Orwell.

När gavs Animal Farm ut?

Boken gavs ut 1996-01-01.

Var kan jag köpa Animal Farm

Vi rekommenderar att du köper Animal Farm hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

A satire on totalitarianism in which farm animals overthrow their human owner and set up their own government.

Utgivande förlag: Harcourt Brace International