Änglavingen

Änglavingen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Sahlström

Jämför och hitta det billigaste priset på Änglavingen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Änglavingen är skriven av Cecilia Sahlström och gavs ut .

Änglavingen som bok, ljudbok eller e-bok.
Änglavingen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Änglavingen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Änglavingen. Boken är skriven av författaren Cecilia Sahlström. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Änglavingen var .

Originalspråket som Cecilia Sahlström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Änglavingen är det: 9789180310468.


Läs Änglavingen som bok

För dig som vill köpa och läsa Änglavingen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Änglavingen som ljudbok

Vill du lyssna på Änglavingen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Änglavingen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Änglavingen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Änglavingen som pocket

Änglavingen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Änglavingen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Änglavingen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Änglavingen
  • Författare: Cecilia Sahlström
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180310468

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Änglavingen?

Änglavingen är skriven av författaren Cecilia Sahlström

När gavs Änglavingen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Änglavingen?

Vi rekommenderar att du köper Änglavingen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

  KVARLEVORNA av två unga män hittas i en nedbrunnen bensinmack i Dalby utanför Lund. Obduktionen visar att de var döda redan före branden och att de strypts till döds efter att ha haft sex. Sara Vallén, som kommit tillbaka efter åtta månaders ledighet, slängs snabbt in i utredningen. Gruppen har fått tillskott av en ny utredare, Algot Potter, vilket ändrar dynamiken i teamet. Motivet till morden undflyr polisen, men när ytterligare två unga män hittas mördade upptäcker Sara kopplingar mellan fallen. Alla har de chattat med en okänd person på nätet. Meddelandena börjar vänskapligt men övergår i förslag mot utbyte av sexuella tjänster och bilder mot betalning. Sara inleder en desperat jakt för att stoppa mördaren innan fler unga män får sätta livet till.   CECILIA SAHLSTRÖM har jobbat både inom polisen och socialtjänsten. Hon bygger sina spänningsromaner på de erfarenheter hon samlat på sig i sitt yrkesliv, och belyser ofta olika samhällsfenomen. Det här är hennes åttonde del i serien om Sara Vallén och hennes grupp på lundapolisen.   "Från att man öppnar boken tills man stänger den är man fast, oförmögen att lägga den ifrån sig." – iminbokhylla "Boken är nagelbitande spännande och smygande pulshöjande. Börjar med ett lågt tempo för att sedan fyllas på med händelse efter händelse i rask takt." – bokblossa "Cecilia Sahlström bjuder på lika mycket spänning som mod när svåra ämnen tas upp i <i>Änglavingen</i>, så japp en fin fyra från mig." – Ljudboksklubben

Utgivande förlag: Bokfabriken