Amsterdam – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ian Mcewan

Jämför och hitta det billigaste priset på Amsterdam innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Amsterdam är skriven av Ian Mcewan och gavs ut 2002-04-01.

Amsterdam som bok, ljudbok eller e-bok.
Amsterdam

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Amsterdam

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Amsterdam. Boken är skriven av författaren Ian Mcewan. Diogenes Verlag AG,Switzerland är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Amsterdam var 2002-04-01.

Originalspråket som Ian Mcewan skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är Skönlitteratur Textböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Amsterdam i traditionell inbundet format så består den av 211 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 182 x 116 x 13 mm och den väger så mycket som 191 g. Amsterdam ISBN är 9783257232844. Amsterdam är en fristående bok .


Läs Amsterdam som bok

För dig som vill köpa och läsa Amsterdam som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Amsterdam som ljudbok

Vill du lyssna på Amsterdam som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Amsterdam som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Amsterdam som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Amsterdam med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Amsterdam med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Amsterdam
 • Författare: Ian Mcewan
 • Genre: Skönlitteratur Textböcker
 • Förlag: Diogenes Verlag AG,Switzerland
 • Utgivningsdatum: 2002-04-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 211
 • Fysiska dimensioner: 182 x 116 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9783257232844
Vem har skrivit Amsterdam?

Amsterdam är skriven av författaren Ian Mcewan.

När gavs Amsterdam ut?

Boken gavs ut 2002-04-01.

Var kan jag köpa Amsterdam

Vi rekommenderar att du köper Amsterdam hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Amsterdam” wurde 1999 mit dem “Booker-Preis” ausgezeichnet.

Utgivande förlag: Diogenes Verlag AG,Switzerland