Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bjarne Persson

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket är skriven av Bjarne Persson och gavs ut 2017-08-25.

Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 339

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket. Boken är skriven av författaren Bjarne Persson. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket var 2017-08-25.

Originalspråket som Bjarne Persson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Familjehistoria, släktforskning vilket ger den Ld som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 152 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 177 x 8 mm och den väger så mycket som . Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket ISBN är 9789176992593. Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket är en fristående bok .


Läs Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 339 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som ljudbok

Vill du lyssna på Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket som pocket

Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket
 • Författare: Bjarne Persson
 • Genre: Familjehistoria, släktforskning
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2017-08-25
 • Pris: 339
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 152
 • Fysiska dimensioner: 254 x 177 x 8 mm
 • SAB: Ld
 • ISBN: 9789176992593

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket?

Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket är skriven av författaren Bjarne Persson

När gavs Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-25.

Var kan jag köpa Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket?

Vi rekommenderar att du köper Alla vägar bär till Rom : 75 generationer från von Wachenfeldt och Uggla till Lucius Julius Libo I av Romarriket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Denna skrift är tillkommen på grund av mitt stora intresse för släktforskning och lokalhistoria. Jag vill för min släkt presentera vad jag kommit fram till, och eftersom anorna i vissa fall går ända till romartiden så kan boken även ha ett allmänt intresse.Det är en speciell person som fångat mitt intresse för släktforskningen, och han hette Franz Gustaf Paulsson von Wachenfeldt, född 1803 och död 1847. Han uppges vara ogift och barnlös, men enligt min mening har han ättlingar i minst fem generationer efter sig. Tyvärr har jag inte lyckats bevisa denna koppling ännu, men jag utgår från honom i denna bok och redovisar hans anor i 74 generationer.Läsare som vet att man har anor från adels- eller högreståndssläkter som t.ex. von Wachenfeldt, Uggla, Rosenbielke, Anckar, Roos af Hjelmsäter, Ekeblad, Hård av Torestorp och Ulfsax kan i denna bok hitta kopplingar till exempelvis Birger Jarl, Knut den helige och till flera kejsare i det gamla Romarriket.

Utgivande förlag: BoD