Alla dessa ofrivilligt lediga dagar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anita Mäki

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla dessa ofrivilligt lediga dagar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla dessa ofrivilligt lediga dagar är skriven av Anita Mäki och gavs ut 2011-08-31.

Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla dessa ofrivilligt lediga dagar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alla dessa ofrivilligt lediga dagar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla dessa ofrivilligt lediga dagar. Boken är skriven av författaren Anita Mäki. Books on Demand är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla dessa ofrivilligt lediga dagar var 2011-08-31.

Originalspråket som Anita Mäki skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Mäki, Anita som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Alla dessa ofrivilligt lediga dagar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 305 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Alla dessa ofrivilligt lediga dagar ISBN är 9789174652635. Alla dessa ofrivilligt lediga dagar är en fristående bok .


Läs Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som ljudbok

Vill du lyssna på Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla dessa ofrivilligt lediga dagar som pocket

Alla dessa ofrivilligt lediga dagar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla dessa ofrivilligt lediga dagar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla dessa ofrivilligt lediga dagar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alla dessa ofrivilligt lediga dagar
 • Författare: Anita Mäki
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Books on Demand
 • Utgivningsdatum: 2011-08-31
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 305
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Lz Mäki, Anita
 • ISBN: 9789174652635

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla dessa ofrivilligt lediga dagar?

Alla dessa ofrivilligt lediga dagar är skriven av författaren Anita Mäki

När gavs Alla dessa ofrivilligt lediga dagar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-31.

Var kan jag köpa Alla dessa ofrivilligt lediga dagar?

Vi rekommenderar att du köper Alla dessa ofrivilligt lediga dagar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Alla dessa ofrivilligt lediga dagar är en fristående fortsättning av mina tidigare böcker Alla har något att berätta- berättelsen som skrev sig själv och Med andra ord.Du får fortsätta att följa med mig genom händelser och skeenden i livet. Om du läser boken får du också ta del av mina tankar, drömmar, känslor och ord.

Utgivande förlag: Books on Demand