Äldre- och funktionshindersomsorg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Bennich

Jämför och hitta det billigaste priset på Äldre- och funktionshindersomsorg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Äldre- och funktionshindersomsorg är skriven av Maria Bennich och gavs ut 2017-02-10.

Äldre- och funktionshindersomsorg som bok, ljudbok eller e-bok.
Äldre- och funktionshindersomsorg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 251

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Äldre- och funktionshindersomsorg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Äldre- och funktionshindersomsorg. Boken är skriven av författaren Maria Bennich. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Äldre- och funktionshindersomsorg var 2017-02-10.

Originalspråket som Maria Bennich skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Funktionshinder: sociala aspekter vilket ger den Oh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Äldre- och funktionshindersomsorg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 154 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 209 x 147 x 8 mm och den väger så mycket som . Äldre- och funktionshindersomsorg ISBN är 9789147112517. Äldre- och funktionshindersomsorg är en fristående bok .


Läs Äldre- och funktionshindersomsorg som bok

För dig som vill köpa och läsa Äldre- och funktionshindersomsorg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 251 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Äldre- och funktionshindersomsorg som ljudbok

Vill du lyssna på Äldre- och funktionshindersomsorg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Äldre- och funktionshindersomsorg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Äldre- och funktionshindersomsorg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Äldre- och funktionshindersomsorg som pocket

Äldre- och funktionshindersomsorg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Äldre- och funktionshindersomsorg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Äldre- och funktionshindersomsorg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Äldre- och funktionshindersomsorg
 • Författare: Maria Bennich
 • Genre: Funktionshinder: sociala aspekter
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2017-02-10
 • Pris: 251
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 154
 • Fysiska dimensioner: 209 x 147 x 8 mm
 • SAB: Oh
 • ISBN: 9789147112517

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Äldre- och funktionshindersomsorg?

Äldre- och funktionshindersomsorg är skriven av författaren Maria Bennich

När gavs Äldre- och funktionshindersomsorg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-10.

Var kan jag köpa Äldre- och funktionshindersomsorg?

Vi rekommenderar att du köper Äldre- och funktionshindersomsorg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Boken Äldre- och funktionshindersomsorg beskriver fyra olika områden inom äldre- och funktionshindersomsorg: regelsystem, organisering, ledarskap och organisation. De olika delarna är integrerade men författarna presenterar de fyra områdena för sig för att göra dem mer lättbegripliga.Läs merAvsnittet om regelsystem behandlar lagar, förordningar, tillämpningsföreskrifter EU-regler, EU-förordningar och EU-direktiv. Området organisering beskriver organisering av välfärdstjänster – både kommunala och privata utförare. I avsnittet om ledarskap diskuteras följande frågor: Vad innebär det att leda verksamheter inom omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning? Vilka utmaningar står chefer inför och hur ser förutsättningarna ut för att hantera dessa? Avsnittet personal redogör för medarbetarnas förutsättningar och villkor när det gäller regelsystem organisering och arbetsmiljö.Boken vänder sig till studerande och yrkesverksamma inom socialt arbete.Om författarnaMARIA BENNICH är filosofie doktor i sociologi och universitetslektor i socialt arbete på Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete vid Örebro universitet samt verksam vid Avdelningen för beteendevetenskap och socialt arbete vid Hälsohögskolan i Jönköping.LARS ZANDERIN är filosofie licentiat i statsvetenskap, filosofie doktor i rättssociologi samt universitetslektor (emeritus) i politologi. Han har varit verksam vid Linnéuniversitetet, Växjö, Lunds universitet, Högskolan i Kristianstad och Högskolan i Kalmar.

Utgivande förlag: Liber