Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Grafström

Jämför och hitta det billigaste priset på Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) är skriven av Margareta Grafström och gavs ut 2010-12-15.

Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad - (bok + digital produkt) som bok, ljudbok eller e-bok.
Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt). Boken är skriven av författaren Margareta Grafström. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) var 2010-12-15.

Originalspråket som Margareta Grafström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 290 g. Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) ISBN är 9789144067698. Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) är en fristående bok .


Läs Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som bok

För dig som vill köpa och läsa Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som ljudbok

Vill du lyssna på Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) som pocket

Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt)
 • Författare: Margareta Grafström
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2010-12-15
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 222 x 155 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144067698

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt)?

Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) är skriven av författaren Margareta Grafström

När gavs Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-12-15.

Var kan jag köpa Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt)?

Vi rekommenderar att du köper Äldre, läkemedel och specifik omvårdnad – (bok + digital produkt) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Läkemedel är i regel bra produkter, men det finns problem kring användningen. Patienter kan ha onödigt många läkemedel, olämpliga läkemedel eller olämpliga kombinationer av läkemedel, ta för hög eller låg dos och inte följa ordinationerna. Några vet inte varför de ska ta medicinerna och kanske slutar använda dem. Det finns också de som inte har råd att köpa ut sina läkemedel från apotek.Syftet med boken är att engagera främst sjuksköterskor för bättre läkemedelsbehandling av äldre patienter. Äldre patienter har i motsats till yngre ofta fler sjukdomar och symtom och den geriatriska patienten har ofta en eller flera kroniska sjukdomar. Boken innehåller sjukdomskapitel som behandlar sex vanliga tillstånd hos äldre. Man skulle kunna förbättra situationen för många äldre om läkemedelsbehandlingen kunde optimeras vid dessa tillstånd. Boken ger den kunskap som behövs för att sjuksköterskor med säkerhet ska kunna tolka, ingripa och signalera till läkarna om läkemedelsproblem.Boken ger en god allmän orientering om förutsättningarna för läkemedelsbehandling och hur man känner igen läkemedelsproblem, såväl bristande effekt som biverkningar. Den behandlar utförligt juridiken som reglerar sjukvården, de politiska och kommersiella krafter som har betydelse samt hur man finner lämpliga informationskällor. Den bör därför ge sjuksköterskor möjlighet och säkerhet att ta egna initiativ för bättre läkemedelsbehandling.Som ett stöd till läsaren, finns även webbkomplement till boken i form av fallbeskrivningar, länkar och texter från exempelvis Läkemedelsverket.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB