Aktier, optioner, obligationer : en introduktion – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sigurd Hansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Aktier, optioner, obligationer : en introduktion innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Aktier, optioner, obligationer : en introduktion är skriven av Sigurd Hansson och gavs ut 2009-04-07.

Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som bok, ljudbok eller e-bok.
Aktier, optioner, obligationer : en introduktion

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 314

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Aktier, optioner, obligationer : en introduktion

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Aktier, optioner, obligationer : en introduktion. Boken är skriven av författaren Sigurd Hansson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Aktier, optioner, obligationer : en introduktion var 2009-04-07.

Originalspråket som Sigurd Hansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap vilket ger den Qaeca-c,Qci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Aktier, optioner, obligationer : en introduktion i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 12 mm och den väger så mycket som 340 g. Aktier, optioner, obligationer : en introduktion ISBN är 9789144054773. Aktier, optioner, obligationer : en introduktion är en fristående bok .


Läs Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som bok

För dig som vill köpa och läsa Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 314 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som ljudbok

Vill du lyssna på Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Aktier, optioner, obligationer : en introduktion som pocket

Aktier, optioner, obligationer : en introduktion finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Aktier, optioner, obligationer : en introduktion med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Aktier, optioner, obligationer : en introduktion med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Aktier, optioner, obligationer : en introduktion
 • Författare: Sigurd Hansson
 • Genre: Ekonomi & ledarskap
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2009-04-07
 • Pris: 314
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 12 mm
 • SAB: Qaeca-c,Qci
 • ISBN: 9789144054773

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Aktier, optioner, obligationer : en introduktion?

Aktier, optioner, obligationer : en introduktion är skriven av författaren Sigurd Hansson

När gavs Aktier, optioner, obligationer : en introduktion ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-04-07.

Var kan jag köpa Aktier, optioner, obligationer : en introduktion?

Vi rekommenderar att du köper Aktier, optioner, obligationer : en introduktion hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna bok om aktier, optioner och obligationer ger läsaren grundläggande kunskaper om- vad en aktie, option eller obligation är och vilka funktioner dessa fyller- hur marknaden för dessa värdepapper fungerar- hur aktier, optioner och obligationer värderas- ny- och fondemissioner- principerna för beskattning av aktier- existerande serviceorgan på värdepappersområdet- hur man skaffar sig ekonomisk information om företag, värdepapper och finansiella marknader… och mycket annat.I denna elfte upplaga har hänsyn tagits till nyheter inom framför allt marknadsförhållanden samt ändrad lagstiftning och beskattning. Ökad användning av kapital- och pensionsförsäkringar som placeringsorgan för aktier och obligationer har uppmärksammats. Beteckningar och språklig praxis har anpassats.Aktier, optioner och obligationer riktar sig såväl till professionella aktörer på de finansiella marknaderna som till läsare med ett allmänt intresse för hur dessa marknader fungerar. Boken är också skriven för att kunna användas som lärobok på universitet, högskolor och i andra utbildningssammanhang.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB