Ah l’amore l’amore – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Antonio Manzini

Jämför och hitta det billigaste priset på Ah l’amore l’amore innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ah l’amore l’amore är skriven av Antonio Manzini och gavs ut 2020-01-17.

Ah l'amore l'amore som bok, ljudbok eller e-bok.
Ah l’amore l’amore

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 261

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ah l’amore l’amore

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ah l’amore l’amore. Boken är skriven av författaren Antonio Manzini. Sellerio di Giorgianni är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ah l’amore l’amore var 2020-01-17.

Originalspråket som Antonio Manzini skrev och gav ut boken på var Italienska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Ah l’amore l’amore i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 335 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Ah l’amore l’amore ISBN är 9788838940217. Ah l’amore l’amore är en fristående bok .


Läs Ah l’amore l’amore som bok

För dig som vill köpa och läsa Ah l’amore l’amore som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 261 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ah l’amore l’amore som ljudbok

Vill du lyssna på Ah l’amore l’amore som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ah l’amore l’amore som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ah l’amore l’amore som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ah l’amore l’amore som pocket

Ah l’amore l’amore finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ah l’amore l’amore med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ah l’amore l’amore med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ah l’amore l’amore
 • Författare: Antonio Manzini
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Sellerio di Giorgianni
 • Utgivningsdatum: 2020-01-17
 • Pris: 261
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Italienska
 • Antal sidor: 335
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9788838940217

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ah l’amore l’amore?

Ah l’amore l’amore är skriven av författaren Antonio Manzini

När gavs Ah l’amore l’amore ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-17.

Var kan jag köpa Ah l’amore l’amore?

Vi rekommenderar att du köper Ah l’amore l’amore hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Sellerio di Giorgianni