Advance Practical Organic Chemistry – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Garry Procter

Jämför och hitta det billigaste priset på Advance Practical Organic Chemistry innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Advance Practical Organic Chemistry är skriven av Garry Procter och gavs ut 1989-01-01.

Advance Practical Organic Chemistry som bok, ljudbok eller e-bok.
Advance Practical Organic Chemistry

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 979

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Advance Practical Organic Chemistry

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Advance Practical Organic Chemistry. Boken är skriven av författaren Garry Procter. Nelson Thornes Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Advance Practical Organic Chemistry var 1989-01-01.

Originalspråket som Garry Procter skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Organisk kemi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback).

Om du vill läsa Advance Practical Organic Chemistry i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 264 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 15 mm och den väger så mycket som . Advance Practical Organic Chemistry ISBN är . Advance Practical Organic Chemistry är en fristående bok .


Läs Advance Practical Organic Chemistry som bok

För dig som vill köpa och läsa Advance Practical Organic Chemistry som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 979 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Advance Practical Organic Chemistry som ljudbok

Vill du lyssna på Advance Practical Organic Chemistry som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Advance Practical Organic Chemistry som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Advance Practical Organic Chemistry som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Advance Practical Organic Chemistry som pocket

Advance Practical Organic Chemistry finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Advance Practical Organic Chemistry med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Advance Practical Organic Chemistry med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Advance Practical Organic Chemistry
 • Författare: Garry Procter
 • Genre: Organisk kemi
 • Förlag: Nelson Thornes Ltd
 • Utgivningsdatum: 1989-01-01
 • Pris: 979
 • Format: Häftad (Paperback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 264
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Advance Practical Organic Chemistry?

Advance Practical Organic Chemistry är skriven av författaren Garry Procter

När gavs Advance Practical Organic Chemistry ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1989-01-01.

Var kan jag köpa Advance Practical Organic Chemistry?

Vi rekommenderar att du köper Advance Practical Organic Chemistry hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Nelson Thornes Ltd