Admeto – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av George Frideric Handel

Jämför och hitta det billigaste priset på Admeto innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Admeto är skriven av George Frideric Handel och gavs ut 2014-06-01.

Admeto som bok, ljudbok eller e-bok.
Admeto

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Admeto

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Admeto. Boken är skriven av författaren George Frideric Handel. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Admeto var 2014-06-01.

Originalspråket som George Frideric Handel skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Opera vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Admeto i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 279 x 216 x 7 mm och den väger så mycket som 327 g. Admeto ISBN är 9781499795646. Admeto är en fristående bok .


Läs Admeto som bok

För dig som vill köpa och läsa Admeto som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Admeto som ljudbok

Vill du lyssna på Admeto som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Admeto som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Admeto som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Admeto som pocket

Admeto finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Admeto med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Admeto med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Admeto
 • Författare: George Frideric Handel
 • Genre: Opera
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2014-06-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner: 279 x 216 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781499795646

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Admeto?

Admeto är skriven av författaren George Frideric Handel

När gavs Admeto ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-06-01.

Var kan jag köpa Admeto?

Vi rekommenderar att du köper Admeto hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform