Adjö cowboy – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olja Savicevic

Jämför och hitta det billigaste priset på Adjö cowboy innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Adjö cowboy är skriven av Olja Savicevic och gavs ut 2017-03-01.

Adjö cowboy som bok, ljudbok eller e-bok.
Adjö cowboy

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Adjö cowboy

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Adjö cowboy. Boken är skriven av författaren Olja Savicevic. Gavrilo förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Adjö cowboy var 2017-03-01.

Originalspråket som Olja Savicevic skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Adjö cowboy i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 218 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 123 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 305 g. Adjö cowboy ISBN är 9789198185614. Adjö cowboy är en fristående bok .


Läs Adjö cowboy som bok

För dig som vill köpa och läsa Adjö cowboy som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Adjö cowboy som ljudbok

Vill du lyssna på Adjö cowboy som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Adjö cowboy som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Adjö cowboy som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Adjö cowboy som pocket

Adjö cowboy finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Adjö cowboy med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Adjö cowboy med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Adjö cowboy
 • Författare: Olja Savicevic
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Gavrilo förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-03-01
 • Pris: 219
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 218
 • Fysiska dimensioner: 123 x 145 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789198185614

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Adjö cowboy?

Adjö cowboy är skriven av författaren Olja Savicevic

När gavs Adjö cowboy ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-01.

Var kan jag köpa Adjö cowboy?

Vi rekommenderar att du köper Adjö cowboy hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En ung kvinna packar plötsligt sin väska och flyttar hem till sin födelseort vid Adriatiska havet, ett par år efter sin brors självmord. Huvudpersonen i Adjö cowboy är en sorgtyngd antihjältinna som med subversiv envishet gräver i det kroatiska efterkrigssamhällets många lager för att hitta sanningen om broderns död.Adjö cowboy är en tragikomisk och drömsk berättelse från Kroatiens utmarker, där den galna östern till slut möter vilda västern.Olja Savicevic är född 1974 i Split, där hon bor och arbetar som skribent. Hon har gett ut sex diktsamlingar, en novellsamling och två romaner. Därutöver skriver hon krönikor och kritik. Hon har en examen i kroatiska och litteratur och har även arbetat som universitetslärare. Debutromanen Adjö cowboy har bland annat kommit ut i Storbritannien, USA, Tyskland och Spanien och är hennes första bok på svenska.

Utgivande förlag: Gavrilo förlag