Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl Ragnar Gierow

Jämför och hitta det billigaste priset på Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz är skriven av Karl Ragnar Gierow och gavs ut 2008-09-24.

Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som bok, ljudbok eller e-bok.
Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz. Boken är skriven av författaren Karl Ragnar Gierow. Bokförlaget Atlantis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz var 2008-09-24.

Originalspråket som Karl Ragnar Gierow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Edelcrantz, Abraham Niclas,Gcz Edelcrantz, Abraham Niclas som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 196 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 16 mm och den väger så mycket som 360 g. Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz ISBN är 9789173532570. Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz är en del av serien: Minnesbiblioteket.


Läs Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som bok

För dig som vill köpa och läsa Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som ljudbok

Vill du lyssna på Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz som pocket

Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz
 • Författare: Karl Ragnar Gierow
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Bokförlaget Atlantis
 • Utgivningsdatum: 2008-09-24
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 196
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 16 mm
 • SAB: Lz Edelcrantz, Abraham Niclas,Gcz Edelcrantz, Abraham Niclas
 • ISBN: 9789173532570

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz?

Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz är skriven av författaren Karl Ragnar Gierow

När gavs Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-09-24.

Var kan jag köpa Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz?

Vi rekommenderar att du köper Abraham Niclas Clewberg-Edelcrantz hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Gierows bok om Abraham Niclas Clewberg (senare adlad Edelcrantz) är en berättelse om en karriärists uppgång och fall. Clewberg betraktades som en av de mest lovande i sin generation han var bland annat nära vän med poeten Kellgren, och ansågs av många vara den mer begåvade av de två och utförde stordåd på en rad olika områden: han stod ett tag i ledningen både för Operan och Dramaten, och han var lika stor poet som teknisk nydanare. (Han var den som införde ångmaskinen i Sverige, och han inrättade under kriget 180809 vårt första telegrafsystem.) Hans minne har dock svärtats av anklagelser om brott. En bok i Svenska Akademiens Minnesbibliotek, en ny serie med återutgivning av de främsta av de biografier och historiska texter som Akademien givit ut.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlantis