Böcker – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Virginia Woolf

Jämför och hitta det billigaste priset på Böcker innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Böcker är skriven av Virginia Woolf och gavs ut 2014-02-15.

Böcker som bok, ljudbok eller e-bok.
Böcker

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 173

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Böcker

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Böcker. Boken är skriven av författaren Virginia Woolf. Ellerströms förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Böcker var 2014-02-15.

Originalspråket som Virginia Woolf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Genusvetenskap: kvinnor Litterära essäer vilket ger den Hce.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Böcker i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 222 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 188 x 140 x 22 mm och den väger så mycket som 369 g. Böcker ISBN är 9789172473355. Böcker är en del av serien: Virginia Woolfs essäer (del 3).


Läs Böcker som bok

För dig som vill köpa och läsa Böcker som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 173 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Böcker som ljudbok

Vill du lyssna på Böcker som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Böcker som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Böcker som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Böcker som pocket

Böcker finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Böcker med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Böcker med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Böcker
 • Författare: Virginia Woolf
 • Genre: Genusvetenskap: kvinnor Litterära essäer
 • Förlag: Ellerströms förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-02-15
 • Pris: 173
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 222
 • Fysiska dimensioner: 188 x 140 x 22 mm
 • SAB: Hce.04
 • ISBN: 9789172473355

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Böcker?

Böcker är skriven av författaren Virginia Woolf

När gavs Böcker ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-02-15.

Var kan jag köpa Böcker?

Vi rekommenderar att du köper Böcker hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Essäskrivandet var ett uttryckssätt som för Virginia Woolf gick hand i hand med roman skrivandet. I Böcker presenteras ett urval av hennes texter och essäer om skrivandet och dess förutsättningar. Med skarp blick för varje tids författarvillkor, framför allt kvinnornas, gör Woolf lätt och ledigt all litteratur till samtida, till angelägna vittnesmål om den mänskliga existensen och till tecken på att orden är våra bästa verktyg för att förstå världen. Böcker är den tredje volymen i förlagets utgivning av Virginia Woolfs essäer. Urval av Jonas Ellerström, Elisabeth Mansén och Maria Green, som också står för förord och kommentarer.

Utgivande förlag: Ellerströms förlag