49 dagar i bardo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Gurt

Jämför och hitta det billigaste priset på 49 dagar i bardo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 49 dagar i bardo är skriven av Stefan Gurt och gavs ut 2012-03-30.

49 dagar i bardo som bok, ljudbok eller e-bok.
49 dagar i bardo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om 49 dagar i bardo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 49 dagar i bardo. Boken är skriven av författaren Stefan Gurt. Wahlström &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 49 dagar i bardo var 2012-03-30.

Originalspråket som Stefan Gurt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa 49 dagar i bardo i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 446 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . 49 dagar i bardo ISBN är 9789146001003. 49 dagar i bardo är en del av serien: WW POD.


Läs 49 dagar i bardo som bok

För dig som vill köpa och läsa 49 dagar i bardo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 49 dagar i bardo som ljudbok

Vill du lyssna på 49 dagar i bardo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs 49 dagar i bardo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 49 dagar i bardo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 49 dagar i bardo som pocket

49 dagar i bardo finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 49 dagar i bardo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 49 dagar i bardo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: 49 dagar i bardo
 • Författare: Stefan Gurt
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Wahlström &amp
 • Utgivningsdatum: 2012-03-30
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 446
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789146001003

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 49 dagar i bardo?

49 dagar i bardo är skriven av författaren Stefan Gurt

När gavs 49 dagar i bardo ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-03-30.

Var kan jag köpa 49 dagar i bardo?

Vi rekommenderar att du köper 49 dagar i bardo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

På väg hem från tandläkaren drabbas Erik av ett slaganfall och dör. Men vad har gått fel? På sjukhuset hör han tydligt läkarens röst som säger att han är död, och på begravningsbyrån blir han nästan tokig när hans hustru Anna bestämmer sig för att köpa den dyraste kistan. Han färdas i likbil genom stan, hör släktingar och vänner häva ur sig floskler där de samlats i begravningskapellet. Han blir ursinnig och skriker åt dem att det blivit ett misstag. Men ingen verkar höra honom. I stället beger sig släktingarna iväg till ett gravöl som kommer att dra ut flera år i tiden. Själv ligger han förlamad i en sjuksäng omgiven av sina döda förfäder. Och alla berättar de historier för varandra om svunna generationer. 49 dagar i bardo (2005) är en underfundig, burdus men också djupsinnig roman om livet, döden och däremellan.Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.wwd.se/pod

Utgivande förlag: Wahlström &amp